Heb je ingrediënten over en geen idee wat je ermee kunt doen? Hier vind je de meest voorkomende restjes die je vaak in studentenhuizen tegenkomt! Ik zou zeggen: maak er wat lekkers van :)
Sla in een zakje is handig, maar jammer genoeg heel kort houdbaar. Bekijk hier hoe je je restje sla het beste op kan maken.
Net iets te veel rijst gemaakt voor je avond maaltijd, dat gebeurd jammer genoeg vaker dan dat je denkt. Bekijk hier wat je allemaal kan maken met dat restje witte rijst!
Maar een paar blaadjes nodig voor dat ene recept? Zonde om dan vervolgens die hele bos verse kruiden weg te gooien. Bekijk hier wat je er allemaal mee kan doen!
Meestal koop je zo'n heel blok kaas, omdat het veel goedkoper is. Maar wat moet je er mee aan?
Een hele zak appels, lekker tot dat ze kruimig worden. Maar weggooien doen we niet aan! Bekijk hier wat je er allemaal mee kan?
1+1 gratis is meestal het geval bij blauwe bessen. Maar hoe snel worden ze zacht en melig? Kun je alsnog gebruik van maken!
Lekker als ontbijt of tussendoortje, maar soms komt het eventjes niet uit en zit je daar met een halve pot yoghurt. Bekijk hier wat je er mee kan!
Hoe snel worden wortels bruin en flexibel? Veel te snel. Daarom is het ook beter om ze snel op te maken en dus er iets lekkers van te maken!
Een scheutje melk nodig voor dat ene recept, maar je zit opgeschept met een heel pak. Bekijk hier hoe je deze gemakkelijk op kan maken!
Een of twee lepeltjes van een saus heb je meestal nodig voor een gerecht. Zonde van de rest. Bekijk hier wat je allemaal kunt maken om het zo snel mogelijk op te maken!